IFK Malmö

Nils-Erik Persson, tränare i IFK Malmö, har tagit ut startelvan till torsdagens träningsmatch borta mot division 4-klubben FC Trelleborg.

MATCHGUIDE

Avspark: 19.00.

Arena: Ymorvallen.

Startelvan (4-2-3-1): 22. Tonny Tindberg – 18. Mohamed Rahmé, 15. Martin Holm (lk), 13. Adi Hadzikadunic, 8. Raslan Al Kurdi – 9. Robin Svensson, 20. Victor Sköld – 11. Jesper Rindmo, 19. Gustaf Backaliden, 6. Almir Taletovic – 7. Mohamed Ramadan. Avbytare: 5. Philip Persson Lundgren, 14. Viktor Ivanov, 96. Ali Asa Jagori, 30. Jesper Andersson (målvakt). Ledare: Nils-Erik Persson (tränare), Ola Severin (assisterande tränare), Erhad Zekic (assisterande tränare), Krister Persson (lagledare), Gabriela Herendic (fysioterapeut).

Indisponibla: Henrik Bäckström (bortrest), Mikael Marques de Pombal Vivar (bortrest), Noor Zadran (skadad), Sami Güngör (bortrest).

FOTNOT. Truppen har samling klockan 17.15 i klubblokalen på Malmö Stadion alternativt 17.45 på Ymorvallen.