IFK Malmö

Redan på måndag ställs IFK Malmö mot Ängelholms FF i omgång 5 av division 2 Västra Götaland. Och blott nio dagar senare väntar en ny drabbning i distriktsmästerskapet – fast i Ängelholm.

Det står klart efter att Skånes Fotbollförbund lottat 16-delsfinalerna tidigare i veckan. En omgång där lagen från division 2 och uppåt går in.

Fastställd speldag är onsdagen den 15 maj med avspark klockan 19.00.

Så här spelas 16-delsfinalerna: Kristianstad FC (1) – Staffanstorp United FC (4), Husie IF (5) – Eskilsminne IF (1), Landskrona BoIS (1) – KSF Kosova (4, Högaborgs BK (3) – Trelleborgs FF (Superettan), IFK Klagshamn (5) – Lunds BK (1), Klippans FF (4) – Torns IF (1), Dösjöbro IF (4) – Malmö FF (Allsvenskan), Eslövs BK (2) – FC Bellevue (6), Ifö Bromölla IF (2) – IF Limhamn Bunkeflo (3), IFK Hässleholm (2) – Näsby IF (4), Hittarps IK (2) – FC Trelleborg (3), Österlen FF (2) – IF Lödde (3), Hässleholms IF (2) – Vellinge IF (4), FC Rosengård 1917 (2) – Malmö City FC (3), Nosaby IF (2) – Kulladals FF (3), Ängelholms FF (2) – IFK Malmö (2).