Tre vänsterbackar i IFK Malmö

Under lördagens division 2-match mot Höllvikens GIF så tvingades IFK Malmö använda sig av tre (!) vänsterbackar. Såväl Alexander Nunez som ersättaren Karim El hage fick nämligen lämna planen skadade.

Det hade inte gått mer än några minuter av matchen när Alexander Nunez började känna sig en aning stel i ryggen. Till slut gick det helt enkelt inte längre utan han fick plockas av redan i den 18:e minuten.

Samma öde gick ersättaren Karim El hage till möttes i halvtid. Bytet hade fått sämsta tänkbara start med en tidig varning och mot slutet av halvleken grinade även han illa efter att ha fått en rejäl smäll på knäet.

På bänken var det slut på naturliga vänsterbackar. Det egentligen enda tänkbara alternativet var därför att sätta in Azeem Razwan, som normalt sett är högerback. Så gjordes och han skötte sig alldeles utmärkt under den halvleken som han spelade.