Snygg avslutning av IFK Malmö

IFK Malmö får hoppas på att det uppstår någon vakans. För att en liten chans skulle finnas kvar att vinna kvalgruppen till division 3 så hade det nämligen krävts seger med minst 4-1 mot Vittsjö DFK, men "gulingarna" fick nöja sig med knappa 2-1.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö:

Nu finns det inte ens en teoretisk chans att gå upp som gruppetta, oavsett vad matchen mellan Vittsjö DFK och Eskilsminne IF nästa helg slutar. Men vi får hoppas att vi i varje fall blir tvåa så att vi har chansen att få gå upp vid en eventuell vakans.

Visst vann vi dagens match efter att ha presterat en helt okej fotboll och i den första halvleken spelade vi till och med riktigt bra. Vi skulle dock ha gjort fler mål på de chanserna som vi skapade och vunnit med minst 4-1.

IFK Malmö – Vittsjö DFK 2-1 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Domare: Shaban Sylejmani, Malmö, Ion Ivan, Malmö, Tony Strandberg, Malmö
Mål: 0-1 (5) Snezana Stanic, 1-1 (30) Linn Olsson, 2-1 (67) Linda Green
Varningar: Helena Simonsson (VDFK)

IFK MALMÖ (3-5-2)

Annica Påhlsson

Emma Dahlstrand
Ida Rahn Johansen
Nathali Persson

Jenny Malmström
Nina Ericsson
Helena Rosén
Carolina Videla
Linda Green

Hanna Nilsson
Linn Olsson

Avbytare

Malin Kjell (Carolina Videla 52)
Johanna Gustavsson (Hanna Nilsson 61)
Emelie Andersson (Nathali Persson 68)
Matilda Johansson (Jenny Malmström 86)
Malin Strömstedt (målvakt)