Inför IFK/HBK – Billesholms IK

Det är snart april och seriepremiär, men av olika anledningar så har division 3-klubben IFK Malmö/Håkanstorps BK ännu inte genomfört mer än en träningsmatch. Den andra, där Billesholms IK från fyran svarar för motståndet, spelas på lördagen.

Matchen spelas på Rosengårds Norra IP med avspark klockan 11:30.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Nina Ericsson, Linda Green, Veronica Hansson, Carina Björkqvist, Anette Palm, Anna Karlsson, Linda Sköldeborn, Linn Olsson, Gunilla Kettunen, Emma Dahlstrand, Hanna Svendsen, Hanna Nilsson.

Aktuellt: Ett nyförvärv, målvakten Maria Johansson (född 1990), från Malmö FF Dam, är tänkt att debutera på lördag. Hon missade visserligen torsdagsträningen, men spelar om hon tillfrisknar.

På skade/sjukdomslistan inför matchen mot Billesholms IK är Emelie Andersson (knäproblem), Jenny Malmström (ryggproblem), Maria Pollak (långtidsskadad i knäet), samt Jenny Simonsson som är sjuk.

Några spelare kan inte spela av andra anledningar: Nathali Persson, Ida Rahn Johansen, Anna Arnesson, Malin Kjell och Camilla Bergström. Övriga spelare är helt enkelt inte kallade på grund av för dålig träningsnärvaro.

Zonny Schmuck, tränare i IFK Malmö: