Oavgjort igen för P92

IFK Malmös P92 fick nöja sig med oavgjort, 3-3 (2-1), i onsdagens match mot Höllvikens GIF i P15 Skåne grupp B1. För "gulingarna" som siktar på att tillhöra toppen i serien så var det den andra raka enpoängaren.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Matchen fick en halvtaskig start för vår del och Höllviken tog också ledningen med 1-0. Därefter var resten av halvleken vår. Vi skapade en hel del chanser, gjorde två mål och motståndarna kom inte över halva planen, så vår ledning i paus var odiskutabel.

Det blev dock inte vad jag hoppats på. Efter att vi hade ökat på till 3-1 så lämnade vi över matchen totalt till Höllviken, som gjorde två mål på slutet. En annan sak att anmärka på var att domaren lade till sju-åtta minuter på den andra halvleken.

Höllvikens GIF – IFK Malmö 1 3-3 (1-2)

Arena: Höllvikens IP
Mål: Oscar Andersson 3 (IFK)
Varningar: Simone Andaloro (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Danilo Skobalj

Moad Alkaysi
Havash Ebadjan
Aleksandar Milutinovic
Mohammed Tamim

Danne Johansson
Milos Nikolic
Victor Tegstam
Simone Andaloro

Oscar Andersson
Kamel Chahrour

Avbytare

Anuar Mahdi
Didrik Elmenmyr
Jwan Kogi
Tim Berger
Ahmed Zaghmouth (målvakt)