IFK Malmös B/U-lag fick en poäng med sig från söndagens bortamatch i reservlagsserien division 1 Elit mot Kirseberg IF som slutade 0-0. En match där "gulingarna" startade med sex spelare födda 1992 och en spelare född 1993.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det här var riktigt roligt för P92:orna som har haft det tungt under hela säsongen. De har inte lyckats med speciellt mycket, men idag mötte de ett tufft motstånd och spelarna ska vara stolta över att de klarade av att spela oavgjort.

Mycket återstår dock ännu innan vi kan ge besked om vilka som får stanna i klubben. Denna match var i vilket fall som helst en bra chans för spelarna att visa upp sig och nästa chans blir nu på lördag i bortamatchen mot Veberöds AIF.

Snart är vi inne i oktober, men en hel del matcher kvarstår innan säsongen är över. De kommande dagarna gäller det att få alla friska och få så många träningsminuter som möjligt för att kunna jobba på organisationen och strategin inför kvalet till juniorallsvenskan.

Startelvan (4-4-2): Johan Elvström – Ervin Demjaha, Mario Djordjevic, Daniel Weclewicz, Kevin Lay – Alden Smajlovic, Aleksandar Milutinovic, Roy Nickling, Andreas Omidfar Kiriazidis – Ammar Al-Khalisi, Omar Al-Hijazi. Avbytare: Amar Drljevic (Omar Al-Hijazi 46), Mateo Mandic (Alden Smajlovic 46), Mattias Olsson (Aleksandar Milutinovic 46), Walid Shams (Roy Nickling 46).