Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag, har släppt truppen till fredagens hemmamatch i reservlagsserien division 1 Elit mot Malmö Anadolu BI.

Matchen, som har avspark klockan 19:00, spelas på Rosengårds Södra IP.

Truppen: Mujtaba Alshara – Abbas Abbas, Alden Smajlovic, Aleksandar Milutinovic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Daniel Weclewicz, Erol Ali, Ismail Güven, Mario Djordjevic, Mateo Mandic, Mattias Olsson, Milos Nikolic, Roland Levay, Toni Parlov.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag: Nu förbereder vi oss inför MM-finalen och det finns absolut ingenting att förlora. För mig kvittar det vad spelarna heter i för- och efternamn. Jag går bara ut i krig med dem jag litar på och vi tänker inte, som igår, fightas med kniv och gaffel.

FOTNOT.
Laget samlas klockan 18:00 på Rosengårds Södfra IP.