IFK Malmös B/U-lag fick en bra avslutning i reservlagsserien division 1 Elit. "Gulingarna" vann nämligen den sista matchen hemma på Malmö Stadion plan 10 mot Kristianstads FF med uddamålet, 4-3 (1-1).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var en del spelare på lite ovana positioner. Trots detta så kunde vi i vissa moment tillämpa det som vi har tränat på, medan vi i andra moment inte alls kunde göra det. Det kan bero på att det är nytt för en del spelare, men också för att man inte har varit tillräckligt uppmärksam på träningen.

Under de närmaste träningarna, med start på fredag, kommer vi att slipa på en del viktiga detaljer inför nästa veckas MM-final mot Kvarnby IK. Det gäller därför för spelarna att vara extra uppmärksamma på vad som sägs och vad som görs på träningarna.

Startelvan (4-4-2): Nerin Setic – Mario Djordjevic, Mattias Olsson, Toni Parlov, Aleksandar Milutinovic – Alden Smajlovic, Milos Nikolic, Martin Sosa, Andreas Omidfar Kiriazidis – Abbas Abbas, Ismail Güven. Avbytare: Mujtaba Alshara (målvakt, Nerin Setic 46), Erol Ali (Martin Sosa 49), Anto Vujica (Ismail Güven 55), Walid Shams (Andreas Omidfar Kiriazidis 55).