Mer information om bussresan

Lördagen den 18 oktober spelar IFK Malmö en direkt avgörande match mot Husqvarna FF om det ska bli spel även i nästa års division 1. Till denna viktiga bortamatch ordnar därför klubben en bussresa för alla supportar.

Bussen kommer att avgå från kansliet på Malmö Stadion klockan 10:30. Eftersom att vi nu vet ungefär hur många som vill följa med på resan har vi satt priset till 300 kronor per person exklusive matchbiljett.

På bussen kommer det att finnas försäljning av allehanda kalla drycker, men vi kommer även att göra något matstopp på upp- och hemvägen.

Betalning av resan ska ske i förskott till PlusGiro 88 37 24-7 senast fredagen den 17 oktober. Det går också bra att betala genom ett personligt besök på kansliet. Ingen betalning på bussen kommer alltså att accepteras.

För den som ännu inte har anmält sig finns det fortfarande plats i bussen. Ring och anmäl er till kansliet på 040-193146 eller genom att mejla till info@ifkmalmo.com.

Så ta på allt gult ni har och heja fram IFK Malmö till ett nytt kontrakt!