Två mål på långskott, ett på halvvolley och ett friläge. Agon Ajeti, som hade flyttats upp på topp, gjorde fyra mål när IFK Malmös P96 på lördagen besegrade Lilla Torg FF med 5-3 (3-2) i en träningsmatch på Malmö Stadion plan 10.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en match där vi rullade boll bra, hade ett bra passningsspel och skapade många målchanser. Vi missade tyvärr några lägen i början, men efterhand kom vi igång rejält och Agon Ajeti fick tillfälle att briljera genom att göra fyra av våra fem mål.

För vår del var detta ett bra avstamp inför Tomtecupen som vi ska spela om drygt två veckor i Kombihallen. Det är självklart en helt annan sak att spela inomhus, men formen känns bra och målsättningen är att försöka vinna hela Tomtecupen.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Bilal Amin Lagoun – Osama Kassem, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Emir Rahman – Ahmed Fakhro, Amit Aliu, Besfort Xhafolli, Drin Ajeti – Agon Ajeti, Blend Karim. Avbytare: Adonik Zeqiri, Bassam Ahmad, Edmond Hani, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Saber Azizi, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Agon Ajeti.