Det var IFK Malmös P96 som förra veckoslutet blev första gula lag att träningsmatcha under 2009. "Gulingarnas" 13-årslag spelar även den här helgen då man på lördagen ska möta BK Vångens kombinerade P95-P96-lag.

Matchen, som har avspark klockan 13:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Agon Ajeti, Yusuf Wali, Zakaria Awad, Osama Kassem – Yousef El Beyrouti, Besfort Xhafolli, Amit Aliu, Bassam Ahmad – Mansoor Ataei, Yusuf Semovski. Avbytare: Adonik Zeqiri, Ali Alkhafadji, Drin Ajeti, Muhammad Jammal, Mostafa Omar, Saber Azizi.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det är ännu tidigt på försäsongen, men redan imorgon ska vi spela vår andra träningsmatch. Den här gången ska vi spela mot BK Vången, där vissa spelare är ett år äldre, och det är något som vi tycker ska bli roligt.

Vi vet i stort sett ingenting annat om BK Vången och går därför bara ut för att spela vårt eget spel som vi gjorde sist mot Lilla Torg FF. Senast vann vi med 10-1 och det är bara att hoppas att vi kan prestera en lika bra fotboll som vi gjorde i den matchen.

Det är många ansikten på lördag som inte spelade alls förra veckan. Truppen innehåller nämligen många bra spelare och det gör att vi har en del att kunna gå runt på utan att för den sakens skull behöva riskera att tumma på kvalitén.

Imorgon
gör Mansoor Ataei sin sista match för IFK Malmös P96. Hans familj har bestämt sig för att flytta och det blir för långt för honom att komma till träningarna. Det är förstås tråkigt, men vi tackar för allt som han har gjort för laget och önskar honom lycka till.