Efter en seg första halvtimme kom IFK Malmös P96 igång rejält i lördagens träningsmatch mot BK Vångens P95/P96. "Gulingarna" gjorde fyra mål i andra halvlek och kunde till slut vinna med klara 5-2 (1-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi fick inte spelet att fungera särskilt bra under den första halvleken och hade därför även svårt att göra mål. Vången tog ledningen och spelade bra fotboll, sedan gjorde vi 1-1 och kunde också ha tagit ledningen innan halvleken var över, men bollen ville helt enkelt inte in.

Om nu den första halvtimmen var sömnig från vår sida var andra halvlek raka motsatsen. Vi presterade ett mycket bättre spel, rullade boll riktigt bra och gjorde fyra mål. Det är absolut en halvlek som killarna ska känna sig stolta över och ta med sig inför fortsättningen.

All heder ska gå till grabbarna som kämpade och försökte rulla boll så gott dem kunde. Priset som matchens lirare går den här gången till mittfältaren Amit Aliu som vann många första- och andrabollar.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Agon Ajeti, Yusuf Wali, Zakaria Awad, Osama Kassem – Yousef El Beyrouti, Besfort Xhafolli, Amit Aliu, Bassam Ahmad – Mansoor Ataei, Yusuf Semovski. Avbytare: Adonik Zeqiri, Ali Alkhafadji, Drin Ajeti, Muhammad Jammal, Mostafa Omar, Saber Azizi.

Matchens lirare: Amit Aliu.