Inför Malmö FF U21 – IFK Malmö

Division 2-klubben IFK Malmö har det för tillfället tätt mellan matcherna. Bara tre dagar efter matchen mot Ramlösa Södra FF ska "gulingarna" på tisdagen spela "borta" mot samarbetsklubben Malmö FF:s U21-lag som ifjol besegrades med 3-1.
 
Matchen, som har avspark klockan 16:45, spelas på Malmö Stadion plan 10.
 
Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Anes Mravac, Blerim Mullici, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, Edis Djugumovic, Elvir Biberic, George Safi, Marko Knezevic, Mustafa Arezoo, Måns Sörensson, Robert Kjellin, Robinn Sander, Toni Parlov.
 
Aktuellt: Det börjar ta sig med skador och sjukdomar i IFK Malmö. Edis Djugumovic (ljumskproblem), Marko Knezevic (knäskada) och Toni Parlov (tenta) är alla tillbaka i truppen då "di gule" på tisdagen spelar säsongens tredje träningsmatch där Malmö FF:s U21 står för motståndet.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö:
Eftersom det är tätt mellan lördagens match och den här hade vi bara en lugn träning idag. Vi försökte i varje fall slipa ytterligare på en del detaljer i försvars- och lagarbetet där också vår största fokus ligger för tillfället.
 
Det är väl det vi framförallt vill med den här matchen, att vi bygger vidare på det som var positivt mot Ramlösa Södra FF och gärna kryddar det med ett bättre anfallsspel. Trots ett stort spelövertag senast skapade vi nämligen inte särskilt många målchanser.