Inför IFK Malmö – IFK Trelleborg

Två oavgjorda matcher och en förlust är facit hittills för IFK Malmö som är på jakt efter årets första seger i lördagens träningsmatch mot division 3-klubben IFK Trelleborg. Ett Trelleborg som tränas av den förre IFK Malmö-tränaren Jimmi Olsson.

Matchen, som har avspark klockan 13:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.
 
Truppen: Festim Bytyqi, Marco Lindholm-Passanante – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Anes Mravac, Blerim Mullici, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, Edis Djugumovic, Elvir Biberic, Marko Knezevic, Mustafa Arezoo, Måns Sörensson, Robert Kjellin, Robinn Sander, Toni Parlov.
 
Aktuellt: André Birgersson, höger-/vänsterbacken, har stukat foten under veckan och är inte tillgänglig i lördagens match mot IFK Trelleborg. Några dagars vila från fotbollen ska dock räcka för Birgersson som bör kunna träna igen redan i början av nästa vecka.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Det blir ingen större skillnad jämfört med förra matchen mot Malmö FF:s U21-lag. Vi har haft få träningar sedan dess och väljer därför att lägga fokuset på samma saker, däribland försvarsspelet, som annars börjar sitta riktigt bra.

Lite nytt blir det dock i vilket fall som helst i den här matchen där vi förhoppningsvis också ska kunna ta årets första seger. Vi har nämligen bestämt oss för att testa några spelare som inte har startat tidigare för att även de ska få känna på hur det känns att vara med från start.