Segersviten bröts för IFK Malmös P96 då det blev 0-4 i förra helgens match mot danska KB. Målet för "di gule" är därför att komma tillbaka in på rätt spår igen redan i lördagens träningsmatch där man spelar hemma mot Lunds BK.

Matchen, som har avspark klockan 15:15, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen:
Jones El Jebali – Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Benhur Menghis, Drin Ajeti, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:
Det ska bli trevligt att spela match igen och få se om spelarna är tillräckligt tända efter förra veckans förlust mot KB. Spelarna ska i varje fall vara hundra procent laddade och det är bara att hoppas att det räcker till en bra insats.

Vi har också tränat bra under hela veckan och det ser bra ut på alla håll. Förhoppningarna är därmed stora om att göra en bra match mot Lunds BK som vi vet är ett bra fotbollslag och därför måste vi spela bättre än dem om vi ska avgå med segern i dagens match.