IFK Malmös P96 var snabba på att ta revansch för förlusten mot danska KB. "Gulingarna" bjöds tufft motstånd i lördagens träningsmatch, men var ändå snäppet bättre än Lunds BK som till slut besegrades med klara 6-3 (2-2).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: 

Grabbarna gjorde en underbar match och jag är väldigt glad över deras uppträdande på planen. Emellanåt försökte vi göra det lite svårt för oss, men vi lyckades ibland med det också och det är inte heller hela världen om man misslyckas med en dribbling nu, bara det sitter bättre när serien startar. 

Matchen var underhållande på många sätt. Det var två lag som verkligen försökte spela fotboll och gjorde mycket bra ifrån sig, även om vi i längden var bättre och vann till slut med klara siffror. Våra mål var också mycket vackra, två på hörnor och resten genom ett riktigt fint passningsspel innan bollen slutligen gick i mål. 

Utmärkelsen till matchens lirare går den här gången till den inhoppande försvararen Osama Kassem som svarade för en prickfri insats. Han var ett riktigt energiknippe, sprang något kopiöst under hela matchen och kom dessutom till en hel del avslut.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Saber Azizi – Ali Alkhafadji, Agon Ajeti, Amit Veliu, Drin Ajeti – Yusuf Semovski, Adonik Zeqiri. Avbytare: Benhur Menghis, Khaled Abdul Rahim, Mirition Gashi, Muhammad Jammal, Osama Kassem.

Matchens lirare: Osama Kassem.