Det gick lekande lätt när IFK Malmös P96 i höstas mötte Lunds SK i serien och segrade med 8-1. Om "di gule" kunde vinna enkelt redan då så är förstås frågan vad man ska benämna lördagens träningsmatch som slutade med tvåsiffrigt, 12-2 (5-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag tycker att vi gjorde en mycket bra match där vi lät bollen gå på två tillslag och hittade nya löpningar. Spelarna presterade en fin fotboll, bättre än vad de har gjort de senaste veckorna och vi lyckades komma igen bra efter förlusten senast mot Kvarnby IK.

Vi ska heller inte glömma att vi gjorde många vackra mål, samt att samtliga spelare som spelade idag verkligen visade att fotboll ska spelas på marken och det med få tillslag. Det rådde helt enkelt en enorm klasskillnad mellan lagen och Lunds SK gavs aldrig en chans.

Utmärkelsen till matchens lirare är inte särskilt svår att dela ut den här gången då Yusuf Semovski gjorde fem vackra mål. Samtidigt tycker jag att hela laget ska ha beröm för en väl genomförd match och framförallt ett fint passningsspel.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Edmond Hani, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Osama Kassem, Ali Alkhafadji, Saber Azizi, Bassam Ahmad – Adonik Zeqiri, Benhur Menghis. Avbytare: Blend Karim, Drin Ajeti, Khaled Abdul Rahim, Mohamed Abduabdalla, Muhammad Jammal, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Yusuf Semovski.