Det känns otroligt roligt och väldigt uppskattat att de gamla U-lagsspelarna har visat ett sådant intresse för att komma tillbaka och integrera det laget som vann Malmömästerskapet för inte så särskilt många månader sedan.
 
Jag vill också önska Martin Sosa all lycka och hoppas att han återhämtar sig så snabbt som möjligt efter sitt benbrott. Personligen har jag nu varit i kontakt med hans föräldrar för att framföra dessa tankar och att jag ser en stor A-lagspotential hos honom.
 
Anledningen till att jag inte har tagit kontakt tidigare är för att Martin Sosa inte har varit anträffbar, men det är ändå en spelare jag räknar med under säsongen 2009.

Det vi kommer att göra nu är att vi ökar träningsdosen till att även omfatta torsdagar och denna vecka innebär det samling klockan 18:00. Eventuellt kommer vi att öka ytterligare nästa vecka, helt beroende på vilken fysisk respons vi får av spelarna.

 
Vi kommer även att inleda träningsmatchandet vecka 13 och kansliet jobbar i dagsläget för fullt för att kunna hitta någon lämplig motståndare.
 
Med vänliga hälsningar

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U21