Tanken var att IFK Malmös P96 skulle spela en match i helgen. Nu blir det en till. En förfrågan från Malmö FF, som hade fått ett sent återbud från Hyllie IK, om att mötas på lördagen kunde "gulingarna" inte gärna tacka nej till.

Matchen, som har avspark klockan 12:15, spelas på Malmö Stadion plan 9.

Truppen: Jones El Jebali – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Drin Ajeti, Emir Rahman, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullci, tränare för IFK Malmös P96: Det här är en match som vi verkligen ser fram emot. Eftersom matchen blev så sent påkommen har vi inte haft någon möjlighet att ladda något extra, men bara att möta Malmö FF borde förstås vara tändvätska nog.

Vi har mött dem förr och gjort bra matcher, något som vi givetvis hoppas kunna göra igen. Formen är helt klart på uppåtgående, trots den lilla svackan i slutet av matchen mot Lunds SK, och därför bör vi ha en god chans att få med oss ett bra resultat.