Två mål inom loppet av en knapp kvart gav IFK Malmös P96 segern med 2-0 (0-0) i lördagens extrainsatta träningsmatch mot Malmö FF:s P97.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en mycket jämn första halvlek med mer kamp på mitten än skönspel och målchanserna var förhållandevis få. Vi försökte i varje fall rulla boll inom laget och presterade ett bra passningsspel, fast det ville sig tyvärr inte riktigt på offensiv planhalva.

Efter ett snack i halvtid gick killarna sedan helhjärtat in för det i den andra halvleken där man tidigt tog tag i taktpinnen. Två fina mål, av Bassam Ahmad och Muhammad Jammal, inom loppet av en knapp kvart, gav oss till slut en mycket välförtjänt seger som dock kunde ha varit några mål större.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Osama Kassem, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Ahmed Fakhro – Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Saber Azizi, Bassam Ahmad – Muhammad Jammal, Yusuf Semovski. Avbytare: Adonik Zeqiri, Drin Ajeti, Emir Rahman, Mostafa Omar.

Matchens lirare: Bassam Ahmad & Osama Kassem.