IFK Malmös P96 fortsätter att övertyga på försäsongen. Söndagens tidiga träningsmatch mot IFK Klagshamn slutade med utklassningssiffrorna 7-1 (4-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var jämnt till en början, även om det var vi som skapade de hetaste målchanserna. Efter en kvart åkte yttermittfältaren Bassam Ahmad på ett rött kort och i samband med det fick IFK Klagshamn ett skenbart, men ändock övertag i spelet.

Detta övertag visade sig dock bara vara högst tillfälligt. Det tog bara några minuter innan vi gjorde 1-0 genom Ali Alkhafadji och därefter började målen rulla in fram till ledning med 4-0 i paus.

Beträffande spelet finns det ingenting att klaga på i dagens match. Grabbarna gjorde en mycket bra match, rullade bollen genom laget precis så som vi har sagt att vi ska försöka göra och det ska spelarna ha all heder för.

Det var däremot lite synd om vår målvakt, Jones El Jebali, som inte fick hålla nollan för andra matchen i rad, men han gjorde ett par bra räddningar under matchen och det ska han trots allt ha beröm för. Bra spelat!

Blend Karim var också mycket duktig. Han spelade i mitten där han fördelade bollarna snyggt till anfallarna och yttermittfältarna.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Osama Kassem – Drin Ajeti, Besfort Xhafolli, Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad – Abdul Fathi, Miriton Gashi. Avbytare: Adonik Zeqiri, Benhur Menghis, Blend Karim, Khaled Abdul Rahim, Mohamed Abduabdalla, Mostafa Omar.

Matchens lirare: Blend Karim.