Ett lite annorlunda möte med spelare av det motsatta könet blir det för IFK Malmös P96 som på fredagen spelar träningsmatch mot BK Kicks DU-lag.

Matchen, som har avspark klockan 19.00, spelas på Kroksbäcks IP:s grus.

Truppen: Jones El Jebali – Agon Ajeti, Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Drin Ajeti, Edmond Hani, Emir Rahman, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Zakaria Awad

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det ska bli roligt att få spela mot ett damlag och vad jag har hört ska det vara ett lag som består av många duktiga spelare. Själv vet jag annars i stort sett ingenting mer än att deras A-lag spelar i division 3.

Förmodligen kommer det i varje fall att bli en bra match med mycket kamp på plan och dessutom hoppas jag på att vi kan fortsätta rulla bollen på marken, samt få igång vårt passningsspel som har fungerat bra under de senaste matcherna. 

Det är också viktigt att vi får med oss ett bra resultat från den här matchen. Tjejerna är några år äldre,  men självklart hoppas vi ändå på vinst och killarna lär definitivt inte ge sig i en sådan här match där det finns massor av prestige med i bilden.