Om bara några veckor är nyss 26 år fyllde försvararen Carl Philip Brandgård åter tillgänglig för IFK Malmö. Ett uppehåll i utlandsstudierna möjliggör spel i "di gule" under större delen av den här division 2-säsongen.

– Han har sagt att han ska kunna spela med oss från maj och framåt, berättar Roland Karlsson, senioransvarig i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Med formen bör det heller inte vara några större problem. Carl Philip Brandgård har hela tiden hållit igång med universitetslaget på den skola i London där han sedan i höstas går en journalistutbildning och vid besök i hemstaden har han tränat med IFK Malmö.

För IFK Malmö som har en ansträngd skadesituation är det ett välkommet tillskott.

 
– Det är vi mycket glada för och om inte annat spetsar det i varje fall till konkurrensen i truppen ytterligare, konstaterar Roland Karlsson.