Det ville sig inte för IFK Malmös P96-1 heller i den andra matchen i P13 Sydvästra grupp A. "Gulingarna" spelade den bästa fotbollen före pausvilan, men tappade allt i andra halvlek och föll med 1-3 (1-2) mot BK Näset Svart.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi spelade en mycket bra fotboll och var faktiskt bättre än vad BK Näset var i den första halvleken, dock utan att få mer än ett mål framåt. Jag vet sedan inte riktigt vad som hände efter pausen för vi tappade spelet totalt, samtidigt som BK Näset höjde sin nivå ett par snäpp.

Matchen kom att avgöras definitivt då Näset fick en billig straff tio minuter in på den andra halvleken. Domaren Martin Silvhed menade att det var en knuff som hade orsakat straffen, men eftersom någon sådan aldrig förekom skulle det aldrig ha varit straff.

Den som var bäst i vårt lag var mittfältaren Ali Alkhafadji. Han kom runt bra på sin kant, snurrade upp sin back en hel del gånger och kom till flera fina inlägg som inte alls var långtifrån att resultera i målgivande passning.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jonas El Jebali – Osama Kassem, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Emir Rahman – Ali Alkhafadji, Saber Azizi, Amit Veliu, Drin Ajeti – Mostafa Omar, Muhammad Jammal. Avbytare: Abdul Fathi, Ahmed Fakhro, Besfort Xhafolli, Oscar Hansson, Yousef El Beyrouti.

Matchens lirare: Ali Alkhafadji.