Inför IFK Klagshamn – P95

På fredag är det dags för IFK Malmös P95 att spela sin tredje seriematch och för motståndet står IFK-kollegan från Klagshamn. "Gulingarna" har en hel del att bevisa efter den bedrövliga insatsen senast.

Senast lagen möttes var våren 2008 och den matchen slutade 2-2 trots stort bollinnehav av gästande IFK Malmö. Nu är det dags igen för ännu en bortamatch mot IFK Klagshamn.

Förra omgången åkte "gulingarna" på en rejäl snyting när IF Limhamn Bunkeflo 2007 vann på Malmö stadion med hela 4-0 (2-0), vilket var IFK Malmös första förlust i serien på hemmaplan sedan undertecknad anslöt till klubben hösten 2007.

"Di gule" uppträdde inte som ett lag senast och det fanns för många tecken på enmansshow och divalater. Något ledarstaben redan hoppas ha under kontroll.

Förutom ett par skador är truppen i det närmaste skadefri och med en allt stigande form.

Under veckan har laget fokuserat mycket på försvarsspel, positionsspel och omställningar. Det har varit ett steg i rätt riktning.

"Di gule" har också övat mycket på situationer som kan uppstå i matchen mot IFK Klagshamn. Laget har taktiken klar och nu är det upp till spelarna att börja leverera.

På fredag är det alltså upp till bevis och då krävs det att varje spelare ger allt för laget och för varandra.

Matchen spelas på Klagshamns IP med avspark klockan 13.00. Laget samlas på Malmö Stadion klockan 11.11.

Truppen: Nils Löfberg – Adam Nordkvist, Adil Hakimi, Alaa Ahmed, Alexandar Trifkovic, Astrit Brahimi, Benjamin Blomberg, Christian Addo, Dardan Behrami, Edwin Adolfsson, Erik Cikaric, Joy Hossain, Lukas Dahlström, Shadi Romi, Stefan Vagic, Tugay Yildirim.