På lördag den 2 maj klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Lilla Torg FF i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Jörgen Ohlsson? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om i läget i "di gule".
Matchen spelas på Malmö Stadion.
 
Truppen: Dejan Garaca, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, André Birgersson, Anes Mravac, Blerim Mullici, Demokrat Maxhuni, Dzevad Nezirevic, Elvir Biberic, Erdin Demir, George Safi, Mak Dzonlagic, Mustafa Arezoo, Robert Kjellin, Robinn Sander.

Aktuellt: Dejan Garaca, målvakten som gjorde en riktigt bra premiär mot Ljungby IF och senast saknades på grund av sjukdom, är tillbaka. Det blir på bekostnad av Marco Lindholm-Passanante som därmed åter får finna sig i att stå utanför truppen.

Mittfältaren Baris Hümmet är avstängd efter den lindriga utvisningen som han åkte på mot Höllvikens GIF. Ett annat MFF-lån, försvararen Mak Dzonlagic, är efter att ha varit långtidsskadad för första gången med i en gul 16-mannatrupp.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Vi får se till att ta revansch för vårens träningsmatch och även se om vi kan höja oss ett snäpp ytterligare jämfört med senast. Samtidigt går det inte att spela med tio man och med fullt manskap är jag övertygad om att vi hade slagit Höllvikens GIF.

 
Tanken är att vi ska komma till lite fler avslut och ha högre kvalité i passningsspelet än vad vi har haft hittills. Det har sett bra ut på träningarna i veckan och det hade varit skönt om vi nu också hade kunnat få ut det i en match, till att börja med i det här spännande Malmöderbyt.