Två matcher och två förluster. Starten på P13 Sydvästra grupp A har inte alls varit som IFK Malmös P96-1 hade tänkt sig och därför är också en seger högst välkommen i söndagens hemmamatch mot Åkarps IF 1.
Matchen, som har avspark klockan 12:15, spelas på Malmö Stadion plan 10.
 
Truppen: Jonas El Jebali – Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Efter två raka förluster är det dags att någonting börjar hända framåt. Vi är i grunden ett mycket bra lag som kan rulla bollen till varandra, men det är något som inte stämmer för tillfället och i matchen mot Åkarps IF vill jag se ett trendbrott.

Jag vill att spelarna rullar bollen så som jag vet att de kan göra och skapar ännu fler målchanser. Vi vet också att killarna är riktigt taggade inför den här matchen och de kommer verkligen att satsa helhjärtat för att besegra Åkarps IF som har inlett serien med två oavgjorda matcher.