Inför P96-2 ? Staffanstorps GIF 1

Om det har gått trögt för IFK Malmös P96-1 är det raka motsatsen för andralaget. Två matcher har gett två vinster, den imponerande målskillnaden 14-3 och framförallt tidig serieledning i P13 Sydvästra grupp C där "di gule" på söndagen spelar hemma mot Staffanstorps GIF 1.
Matchen, som har avspark klockan 13:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.
 
Truppen: Jonas El Jebali – Afzal Sangin, Benhur Menghis, Blend Karim, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla, Oscar Hansson, Tarkan Yildirim. Truppen kommer att kompletteras med fler spelare efter förstalagets match.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det har gått mycket bra för lag 2. De har varit bättre än sina motståndare i båda matcherna, har spelat en mycket fin fotboll där de har rullat bollen till varandra och jag är övertygad om att vi kan fortsätta på den inslagna vägen mot Staffanstorps GIF.

Vi har dock all respekt för Staffanstorp som vi vet har ett bra lag. Senast vi mötte dem slog vi dem med 5-4 och tro mig, de är revanschsugna för den förlusten. Men spelar vi på samma nivå som i de två senaste matcherna talar mycket för att vi tar för vår tredje raka seger i den här serien.