Inför Ystads IF 1 – P96-1

Hela försäsongen gick det mesta som på en räls för IFK Malmös P96-1. Men starten i P13 Sydvästra grupp A har varit raka motsatsen för "gulingarna" som inför den fjärde matchen, borta mot Ystads IF på onsdagen, ännu står kvar på noll poäng.

Matchen, som har avspark klockan 19:00, spelas på Ystads IP.

Truppen: Jonas El Jebali – Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad, Blend Karim, Drin Ajeti, Emir Rahman, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Oscar Hansson, Saber Azizi, Tarek Bekar, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Vi hoppas kunna göra en betydligt bättre match än vad vi gjorde senast mot Åkarps IF. Det var nämligen en riktigt dålig match från vår sida där i stort sett ingenting fungerade, varken framåt eller bakåt.

Jag är fullt övertygad om att spelarna nu inser att de måste spela för varandra om vi ska kunna prestera någon bra fotboll. Gör vi bara det, samt rullar bollen på marken och kommer till lite fler avslut än vad vi har gjort hittills, tror jag att vi kan vända trenden och vinna mot Ystads IF.