IFK Malmös P96-1 förlorade även den fjärde matchen i P13 Sydvästra grupp A då det blev 0-1 (0-0) i onsdagens bortamatch mot Ystads IF 1.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en match mellan två bra lag som båda skapade en hel del målchanser och ett oavgjort resultat hade definitivt varit mest rättvist. Men tyvärr fortsatte oturen och oflytet, framförallt vad gäller avsluten, att grina oss rätt i ansiktet.

Ystads IF kunde också turligt göra ett segermål i början på den andra halvleken. Ett skott träffade på vår målvakt, Jonas El Jebalis, knä och de var heller inte sena med att slå in returen.  

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jonas El Jebali – Osama Kassem, Saber Azizi, Zakaria Awad, Emir Rahman – Ali Alkhafadji, Agon Ajeti, Bassam Ahmad, Muhammad Jammal – Mostafa Omar, Yusuf Semovski. Avbytare: Ahmed Fakhro, Blend Karim, Drin Ajei, Oscar Hansson, Tarek Bekar.

Matchens lirare: Osama Kassem.