IFK Malmö missar Svenska Cupen

Fiaskot är ett faktum för IFK Malmö. Efter 0-1 (0-1) i DM-sextondelsfinalen mot division 6-klubben Bosniska FK Behar, där man endast kom till start med två A-lagsspelare, står det klart att "gulingarna" missar Svenska Cupen 2010.

Aleksandar Apostolovski blev stor matchhjälte för Bosniska FK Behar då han gjorde matchens enda mål i den 25:e minuten.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U21-lag:

Det var ingen tvekan om att vi mötte ett bra division 6-lag och jag kan därför vara nöjd med att samtliga spelare fick gott om speltid. De som sedan lämnade återbud kommer att rehabträna på torsdagen och ska kunna vara tillbaka i spel i söndagens U21-match.

Startelvan (4-3-3): Daniel Weclewicz (lk) – Mario Djordjevic, Ahmedin Sudic, Toni Parlov, Roland Levay – Mattias Olsson, Milos Nikolic, Emmanuel Frimpong – Leutrim Sadiku, Omar Aouida, Andreas Omidfar Kiriazidis. Avbytare: Mirza Dizdarevic (Mattias Olsson 46).