IFK Malmös P96-2 spelade oavgjort, 2-2 (1-0), i söndagens bortamatch mot BK Näset Vit i P13 Sydvästra grupp C.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en på det stora hela bra match där vi spelade en fin fotboll under den första kvarten och tog strax därefter rättvist ledningen med 1-0. Efter 1-0-målet så pressade BK Näset på ordentligt, men vårt försvar spelade mycket bra och ledningen stod sig halvleken ut.

Den andra halvleken var drygt sju minuter gammal när de kvitterade till 1-1. De såg sedan ut att ha full kontroll på matchen, fast vi fortsatte att försvara oss riktigt bra och kunde också kontra in 2-1 genom Ali Alkhafadji som därmed blev tvåmålsskytt.

Mot slutet av matchen gav dock BK Näsets hårda press utdelning och med bara en dryg minut kvar att spela var kvitteringen ett faktum.

Hela försvarsspelet fungerade riktigt bra idag och det var därför fullt logiskt att priset till matchens lirare gick till högerbacken Khaled Abdul Rahim. Han gjorde definitivt en av sina bästa matcher i år och han ska, tillsammans med hela laget, ha all heder för en härlig kämparinsats.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jonas El Jebali – Khaled Abdul Rahim, Saber Azizi, Agon Ajeti, Sanel Demiraca – Afzal Sangin, Besfort Xhafolli, Amit Veliu, Miriton Gashi – Benhur Menghis, Adonik Zeqiri. Avbytare: Abdul Fathi, Ali Alkhafadji, Mohamed Abduabdalla, Osama Kassem, Tarkan Yildirim.

Matchens lirare: Khaled Abdul Rahim.