IFK Malmös U21-lag gick på söndagen upp i ensam serieledning i reservlagsserien division 1 Elit. "Gulingarna" tog en knapp seger, 2-1 (2-1), hemma mot Höllvikens GIF och står därmed kvar på full pott efter tre spelade omgångar.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U21-lag:

De första 40 minuterna av matchen var fantastiska för vårt vidkommande med ett stort bollinnehav som också utmynnade i många målchanser.

Tyvärr fick de många bytena till följd att vi hade svårt att orientera oss på banan i den andra halvleken. Det gjorde att vi tappade lite grann av konceptet och släppte onödigt in Höllvikens GIF i matchen där vi dock kunde hålla undan till seger med 2-1.

Men på det stora hela ska vi ändå ta med oss den dryga halvtimmen som var fantastisk och bygga vidare på den så att vi kan spela den typen av fotboll under längre perioder. För nu leder vi serien på maximala nio poäng och på torsdag väntar Malmö City FC.

Startelvan (4-4-2): Festim Bytyqi – Daniel Weclewicz (lk), Mustafa Arezoo, Toni Parlov, Roland Levay – Tobias Rosenlind, Emmanuel Frimpong, Mateo Mandic, Ali Burrniku – Baris Hümmet, Andreas Omidfar Kiriazidis. Avbytare: Mirza Dizdarevic (Mateo Mandic 46), Erol Ali (Tobias Rosenlind 60), Mattias Olsson (Roland Levay 60), Mario Djordjevic (Baris Hümmet 70).