Sju poäng är vad IFK Malmös P96-2 har fått ihop på de fyra första matcherna i P13 Sydvästra grupp C. En skaplig utdelning, men efter två raka matcher i rad utan seger är "di gule" suget på en ny trepoängare i söndagens hemmamatch mot Lilla Torg FF 1.

Matchen, som har avspark klockan 13:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Jonas El Jebali – Abdul Fathi, Afzal Sangin, Agon Ajeti, Ali Alkhafadji, Benhur Menghis, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla, Muhammad Jammal, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski.
Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det är viktigt att vi fokuserar på den här matchen och inte på vad som har varit. Vi mötte dem i två träningsmatcher under försäsongen och vann båda, men det är som sagt bara historia nu.

Lilla Torg har ett bra lag, med många individuellt skickliga spelare, och det gäller att vi spelar vårt eget spel om vi ska kunna ta tre poäng.  Vi kommer definitivt inte att underskatta Lilla Torg utan är beredda på att det är ett oerhört hårt jobb som väntar oss.