IFK Malmös P96 bestämde sig så sent som för några dagar sedan för att nappa på en vakant plats och spelar på torsdagen gruppspel i den klassiska ungdomsturneringen Åshöjden Cup.

IF Lödde (13:10), FC Rosengård (14:50) och arrangerande IFK Klagshamn 1 (16:30) svarar för motståndet i grupp C. Samtliga matcher spelas på Klagshamns IP.

Truppen: Jonas El Jebali – Abdul Fathi, Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Emir Rahman, Miriton Gashi, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Zakaria Awad. Reserver: Mostafa Omar, Yousef El Beyrouti.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det som är viktigast i de här tre matcherna är att vi kan spela vårt eget spel. Vi vill rulla boll och skapa gott om målchanser, alltså en glad anfallsfotboll, men vi vet att vi måste spela som ett lag om vi ska ta oss vidare i turneringen.

Om man kollar på den korta träningsveckan som har varit, samt de två senaste matcherna, ser det riktigt bra ut. Så jag tror att killarna kommer att vara rejält spelsugna och vara beredda på att göra det jobbet som krävs för ett lyckat resultat.