IFK Malmös P96 hade inga som helst problem med att besegra FC Rosengård i den andra gruppspelsmatchen i Åshöjden Cup. 4-0 (2-0) slutade matchen.

Taher Azizi, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Malmöderbyt började mycket bra från vår sida då Osama Kassem kunde göra mål redan i den fjärde minuten. Vi fortsatte sedan att kontrollera matchen och i den 10:e minuten nickade Saber Azizi in 2-0 på en hörna slagen av Agon Ajeti.
 
Grabbarna fick nästan bara beröm under halvtidspausen och det visade sig vara bra då de i andra halvlek fortsatte att prestera en fin fotboll. Adonik Zeqiri och Besfort Xhafolli såg med varsitt mål till att fastställa slutresultatet till 4-0 och rakt igenom var det en lyckad match där IFK Malmö visade hur man spelar fotboll.

Matchen spelades 2×20 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jonas El Jebali – Ahmed Fakhro, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Emir Rahman – Ali Alkhafadji, Saber Azizi, Bassam Ahmad, Osama Kassem – Yusuf Semovski, Muhammad Jammal. Avbytare: Abdul Fathi, Adonik Zeqiri, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Miriton Gashi.

Matchens lirare: Bassam Ahmad & Osama Kassem.