IFK Malmös P95 behövde aldrig spela den sista gruppspelsmatchen i Åshöjden Cup. Åkarps IF lämnade walk over och det innebar att "di gule" kunde avancera till semifinal som gruppsegrare med den totala målskillnaden 13-1.

Hela 19 spelare var tillgängliga under Åshöjden Cup, en turnering som "gulingarna" betraktar som en ren träningsturnering där flera spelare som nyss har återvänt från skada och sjukdom skulle ges speltid.

Spelare som dessvärre inte kunde deltaga vara Erik Cikaric (sjuk), Patchicco Diallo (sjuk) och Stefan Vagic (stukad fot).

Ett tråkigt besked var att Åkarps IF lämnat sent återbud till turneringen torsdagskväll. Det rullande spelschemat som skulle möjliggöra rotation i spelartruppen fick nu göras om eftersom det hade blivit en gruppspelsmatch mindre att spela.

Imorgon lördag möter IFK Malmö den ett år yngre upplagan av Malmö FF i semifinal. Avspark är satt till klockan 09.50. I den andra semifinalen möts IFK Trelleborg och IF Limhamn Bunkeflo 2007.