IFK Malmös U21-lag fick direkt revansch för förlusten mot Ramlösa Södra FF när man vann söndagens hemmamatch i reservlagsserien division 1 Elit mot seriejumbon GIF Nike med 2-0 (1-0).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U21-lag:

Särskilt positivt var det att vi kunde komma tillbaka och vinna efter förlusten senast, plus det faktum att vi visade på styrka genom att båda målen tillkom i samband med fasta situationer. Vi hade också ett bra spel under långa perioder.

Det måste dock gå att ordna en målvakt till våra träningar. Som det är nu kan vi inte träna avslut och även om vi har gjort många mål, samt att det fungerar bra fram till straffområdet, är det klart att U21-spelarna blir lidande av detta.

Startelvan (4-3-3): Festim Bytyqi – Mustafa Arezoo, Daniel Weclewicz (lk), Roland Levay, Djeljfin Dajaku – Toni Parlov, Tobias Rosenlind, Ali Burrniku – Dzevad Nezirevic, Walid Shams, Milos Nikolic. Avbytare: Mirza Dizdarevic (Mustafa Arezoo 46), Erol Ali (Daniel Weclewicz 64), Andreas Omidfar Kiriazidis (Walid Shams 65), Mario Djordjevic (Djeljfin Dajaku 78).