Inför Heleneholms SK – P96

IFK Malmös P96 spelar på onsdagen MM-kvartsfinal borta mot Heleneholms SK som har slagit ut "di gule" ur de två senaste årens Malmömästerskap.

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Heleneholms IP:s konstgräs.

Truppen: Jonas El Jebali – Abdul Fathi, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Drin Ajeti, Emir Rahman, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Zakaria Awad

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Heleneholms SK har slagit oss två gånger tidigare i Malmömästerskapet och vi ska se till att göra allt för att kunna bryta den trenden. De har duktiga spelare som kan spela en bra fotboll, men den här gången är det vi som ska vinna och ta oss till semifinal.

Det gäller därför att vi spelar vårt eget spel, gör vårt jobb och inte väntar på att motståndarna gör misstag för att sedan kunna kontra. Spelet bygger på att rulla boll inom laget, samt att komma till mycket avslut och har vi fullt fokus kommer detta att gå vägen.