Inför IFK Klagshamn Gul – P96-1

IFK Malmös P96-1 är alltjämnt sist efter fem spelade omgångar i P13 Sydvästra grupp A. Segern senast mot GIF Nike var därför nödvändig för "di gule" vars kamp för nytt kontrakt närmast går vidare med söndagens bortamatch mot IFK Klagshamn Gul.

Matchen, som har avspark klockan 12:00, spelas på Klagshamns IP.

Truppen: Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Drin Ajeti, Emir Rahman, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det är en mycket viktig match för oss om vi ska kunna vara kvar i A-gruppen efter sommaren. Därför tror jag också att killarna känner sig extra taggade inför uppgiften som inte på något sätt blir lätt, men där vi ska göra allt för att få poäng.

De senaste matcherna och träningarna har sett bra ut så vi hoppas på att kunna fortsätta på den inslagna vägen imorgon. Vi vet att om vi kämpar i 60 minuter och spelar vårt eget spel finns goda möjligheter för att vi ska kunna besegra IFK Klagshamn.