På lördag den 30 maj klockan 13:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Karlskrona AIF i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Jörgen Ohlsson? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om i läget i "di gule".

Matchen spelas på Hästhagens IP.
Truppen: Dejan Garaca, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic, Alex Nilsson, André Birgersson, Anes Mravac, Baris Hümmet, Blerim Mullici, Demokrat Maxhuni, Elvir Biberic, Erdin Demir, George Safi, Robert Kjellin, Robinn Sander, Tobias Rosenlind, Toni Parlov.
Aktuellt: –
Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Vi måste gå samma väg som i de sista matcherna, att vi visar kampmoral och vilja på planen. Förhoppningsvis kan vi också höja spelet lite och komma ifrån den här tuffa matchen med tre poäng.

Karlskrona AIF har som bekant inte förlorat ännu, leder serien, och därför ska det bli riktigt roligt att se om vi kan störa dem. Och det som talar för ett bra resultat är den senaste tidens lagmoral, att vi fajtas i 90 minuter, samt faktumet att vi har hållit nollan två matcher i rad.

FOTNOT. Matchen går att följa direkt via webb-TV på http://www.lgsports.se