IFK Malmös P95 kommer på söndagen att åter spela seriematch i P14 Skåne grupp A1 efter det att förra veckans bortamatch mot FBK Balkan blev uppskjuten. För motståndet på Malmö Stadion står Kvarnby IK och ”di gule” är riktigt spelsugna.

Efter att ha stått som slutsegrare i Åshöjden Cup har IFK Malmö inte spelat match. Den uppskjutna matchen mot FBK Balkan förra helgen har istället medfört att "gulingarna" har ökat träningsdosen och haft försäsongsliknande träningar på sistone.

Spelarna har svarat bra på det höga tempot och den krävande intensiteten. Spel på ett tillslag och endast med "fel" fot är kanske något som inte medför guld i vårserien, men väl på sikt är spelarna fullt förberedda inför framtiden.

Övningarna har varit ganska svåra och spelarna har fått anstränga sig till det yttersta, men resultatet har varit imponerande.

Ledarstaben hoppas självfallet få se ett snabbt och effektivt passningsspel. Inställningen och vinnarskallen hos samtliga "gulingar" är på topp, vilket nog lär märkas i söndagens match.

Några spelare vilar då spelschemat den närmaste tiden är ganska tufft, och några dras med lite skador däribland Alaa Ahmed (rygg) som väntas tillbaka om en-två veckor.

Laget samlas i omklädningsrummet klockan 09.45 för ombyte och genomgång. Avspark för matchen är satt till klockan 11.00 på Malmö Stadion, plan 10 (konstgräs).

Startelvan (4-3-3): Nils Löfberg – Adam Nordkvist, Edwin Adolfsson, Shadi Romi, Christian Addo – Dardan Behrami, Tugay Yildirim, Joy Hossain – Erik Cikaric, Stefan Vagic, Samim Saadat. Avbytare: Adil Hakimi, Alexandar Trifkovic, Benjamin Blomberg, Lukas Dahlström, Safet Besic.