Efter att ha stått över den förra omgången i P13 Sydvästra grupp C har IFK Malmös P96-2 på onsdagen bortamatch mot Hyllie IK.

Matchen, som har avspark klockan 19:00, spelas på Hyllie IP.

Startelvan (4-4-2): Yousef El Beyrouti – Khaled Abdul Rahim, Zakaria Awad, Sanel Demiraca, Mohamed Abduabdalla – Osama Kassem, Agon Ajeti, Blend Karim, Ali Alkhafadji – Mostafa Omar, Abdul Fathi. Avbytare: Afzal Sangin, Bassam Ahmad, Muhammad Jammal, Tarkan Yildirim, Yusuf Semovski.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det är bara en sak som gäller och det är att ta revansch för den onödiga storförlusten mot GIF Nike. Vi ska hålla oss till vårt eget spel, vara på tårna direkt i matchen, gå in i närkamperna och på vis verkligen sätta oss i respekt.

Jag hoppas och tror att killarna känner sig sugna på att spela idag. Serien lider mot sitt slut och det är nu som vi måste visa oss från vår bästa sida om vi ska nå en bra tabellplacering.