IFK Malmös P96-2 vann onsdagens match i P13 Sydvästra grupp C mot Hyllie IK med klara 3-0 (1-0).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi gjorde en bra match där vi spelade en trevlig fotboll och var rätt placerade i våra positioner. Grunden ligger alltid i ett stabilt försvarsspel och det gjorde att vi kunde bygga vidare på den offensiva biten med ett riktigt starkt kantspel.

Hyllie IK hade en del bra chanser, men vår vikarierande målvakt Yousef El Beyrouti gjorde en helt underbar match och tog allt.

Våra mål var också snygga. Det första målet kom på en frispark av Agon Ajeti, tvåan efter ett inlägg från Ali Alkhafadji som Bassam Ahmad tog upp och placerade i mål, medan det sista målet av Muhammad Jammal var en vacker lobb från 20 meter.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yousef El Beyrouti – Khaled Abdul Rahim, Zakaria Awad, Sanel Demiraca, Mohamed Abduabdalla – Osama Kassem, Agon Ajeti, Blend Karim, Ali Alkhafadji – Mostafa Omar, Abdul Fathi. Avbytare: Afzal Sangin, Bassam Ahmad, Muhammad Jammal, Tarkan Yildirim, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Yousef El Beyrouti.