Inför IFK Malmö – IFK Klagshamn

På lördag den 13 juni klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och IFK Klagshamn i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Jörgen Ohlsson? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om i läget i "di gule".

Matchen spelas på Rosengårds Södra IP.

Truppen: Dejan Garaca, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic, Alex Nilsson, André Birgersson, Anes Mravac, Baris Hümmet, Blerim Mullici, Elvir Biberic, Erdin Demir, George Safi, Jörgen Svensson, Mak Dzonlagic, Pontus Jansson, Robert Kjellin, Robinn Sander.

Aktuellt: Niklas Hansson har slagit upp sin korsbandsskada. Mittbacken, som i slutet av mars lånades in från Malmö FF, gjorde sin första träning efter skadeuppehållet i tisdags, men hann inte mer än precis avsluta uppvärmningen innan olyckan var framme igen

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Det är oerhört tajt nere i botten och det är klart att det inte räcker att bara spela oavgjort hela tiden. Vi är dock optimistiska och tror på att trepoängarna snart kommer att trilla in på allvar. Förhoppningsvis med början mot IFK Klagshamn.

Senast fick vi till det lite bättre framåt, men det fick å andra sidan effekten att vi tappade bakåt. Vi tycker därför att det är viktigt att vi mot IFK Klagshamn kan komma tillbaka till det försvarsspelet som vi har presterat i matcherna dessförinnan, samt att vi kan bibehålla anfallsspelet.