Inför P96-1 – Kvarnby IK 1

Två raka segrar har gett IFK Malmös P96-1 hoppet tillbaka om ett förnyat kontrakt i P13 Sydvästra grupp A. En riktigt tufft uppgift väntar dock i söndagens match där topplaget Kvarnby IK 1 står för motståndet.

Matchen, som har avspark klockan 12:15, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Yousef El Beyrouti – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Oscar Hansson, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Taher Azizi, assisterande tränare för IFK Malmös P96: Det är bara att hoppas på att killarna kan vara fokuserade och göra en bra match. Vi vet att det blir tufft mot Kvarnby IK, som har ett bra lag, men det har också vi och nu ska vi försöka bevisa att vi fortfarande är ett av de bästa lagen i Malmö.