På onsdag spelar IFK Malmös P95 den uppskjutna matchen mot FBK Balkan i P14 Skåne grupp A1 på Rosengårds Södra IP.

IFK Malmö kommer till spel med en stark trupp trots att många duktiga spelare saknas. Någon som verkat ha hittat rätt i formkurvan är Stefan Vagic som senast gjorde ett hattrick på 14 minuter i segermatchen mot Heleneholms SK (8-2).

Försvarsspelet hos "di gule" har börjat se allt bättre ut och att backlinjen nu är samspelt råder det inget tvivel om. Dessvärre tvingas laget av olika omständigheter att göra några rockader i försvaret.

Vid seger är "gulingarna" endast en enda poäng efter IF Limhamn Bunkeflo 2007 när blott en match av serien återstår.

Målsättningen för våren var annars en topp 3-placering och den är redan säkrad trots att två matcher återstår för IFK Malmö.

Matchen spelas på Rosengårds Södra IP med avspark klockan 20.00. Laget samlas på arenan (ombytta) klockan 19.00.

Truppen: Adil Hakimi, Alexandar Trifkovic, Astrit Brahimi, Benjamin Blomberg, Edwin Adolfsson, Erik Cikaric, Joy Hossain, Lukas Dahlström, Nigel Jackman, Oscar Hansson, Patchicco Diallo, Safet Besic, Stefan Vagic, Tugay Yildirim.