IFK Malmös P96-1 kan glömma allt vad spel i P13 Sydvästra grupp A till hösten heter. "Gulingarna" avslutade nämligen vårens seriespel med att åka på en ny svidande förlust, 0-2 (0-1), mot Malmö FF och lär sluta näst sist i tabellen.

Taher Azizi, assisterande tränare för IFK Malmös P96:

Matchen började mycket dåligt och vi "råkade" släppa in ett mål redan i den tredje minuten. Sedan försökte vi rulla boll, men kom aldrig till något farligt läge. Samtliga kämpade och slet till 100 procent och det var härligt att se, fast tyvärr ville bollen inte i mål. Första halvlek slutade 1-0 till MFF.
 
Efter pausen hade vi en fortsatt hög press och det var faktiskt ett bra försvarsjobb av MFF, samtidigt som jag inte vill hylla våra spelare då det var ett väldigt fantasilöst och slött offensivt spel. Vi använde oss ofta av kanterna utan att kunna få till någon utdelning.

Med tanke på att det stora publikstödet ökade pressen på grabbarna och rent fotbollsmässigt var det en underhållande match.

Tråkigt var det däremot att domaren inte alls gjorde någon bra match. Han upprepade vissa misstag flera gånger och lät spelarna styra besluten, men sådan är fotbollen ibland och det får man acceptera. Misstag sker ju överallt, även i Champions League.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yousef El Beyrouti – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro – Bassam Ahmad, Saber Azizi, Besfort Xhafolli, Muhammad Jammal – Yusuf Semovski, Adonik Zeqiri. Avbytare: Amit Veliu, Drin Ajeti, Emir Rahman, Mostafa Omar, Sanel Demiraca.

Matchens lirare: Osama Kassem.