Inför IFK Malmö – Nybro IF

På lördag den 27 juni klockan 16:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Nybro IF i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Jörgen Ohlsson? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om läget i "di gule".

Matchen spelas på Malmö IP.

Truppen: Dejan Garaca, Festim Bytyqi – Ahmedin Sudic, Alex Nilsson, André Birgersson, Anes Mravac, Blerim Mullici, Carl Philip Brandgård, Demokrat Maxhuni, Elvir Biberic, Erdin Demir, George Safi, Jörgen Svensson, Mak Dzonlagic, Pontus Jansson, Robert Kjellin.

Aktuellt: Malmö Stadion är träningsarena under U21-EM och det innebär att IFK Malmö i helgen gör ett tillfälligt återbesök på sin tidigare hemmaplan Malmö IP. En arena som bara sedan ett par månader tillbaka har konstgräs som underlag.

I övrigt är 16-mannatruppen till lördagens viktiga hemmamatch mot jumbon Nybro IF identisk med den som spelade mot IFK Hässleholm.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Det känns som att vi kommer att vinna den här matchen om vi bara kommer upp i samma nivå som senast mot IFK Hässleholm. Spelet var då bra under långa stunder och det var bara det lilla sista som saknades.

Vi är såklart medvetna om den här matchens vikt, även om jag inte på något sätt vill se det som någon måstematch. Det är många matcher kvar, men får vi bara spelarna att jobba hårt i 90 minuter ska det förhoppningsvis räcka till en seger nu på lördag.